Număr de Telefon:

Adresa de E-mail:

Termeni și Condiții

15 februarie 2018

Termeni si Conditii

 1. DEFINITII SI TERMENI

SC LIDER COLECT SRL – este persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in localitatea Lumina, str. Soseaua Tulcei nr. 139, Jud. Constanta – Romania, avand numar de ordine in Registrul Comertului J13/2319/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO29219557.

Vanzator – SC LIDER COLECT SRL sau orice alt titlu detinut de compania noastra.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SC LIDER COLECT SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SC LIDER COLECT SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Locatii pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate revendica.
Listele pot fi:

–    Publice: orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter, etc.) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.
–    Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

Site – domeniul www.infoholliday.ro și subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator și Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achiziționa Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre SC LIDER COLECT SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor tertilor agreati de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operațiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (prin e-mail sau pe site) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunța Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispoziția Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul poștei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.5. Documentul si informatiile puse la dispoziție de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului

 1. OBIECTUL SI ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

3.1. Accesul dvs. si utilizarea Site-ului nostru sunt supuse si reglementate de toate legile si regulamentele in materie si acești termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificărilor intervenite in decursul timpului (“Termeni și conditii“). Va rugam sa cititi Termenii si Conditiile cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizați Site-ul nostru, vom considera ca ați acceptat acesti Termeni si Conditii. Inainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru vi se va solicita în mod specific sa acceptati Termenii si Conditiile. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile in versiunea publicata pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs.

3.2. Ne rezervam dreptul de a aduce modificări in orice moment Site-ului nostru si Termenilor si Conditiilor prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o altă notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurați-va ca recititi Termenii si Conditiile in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizați acest Site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si Conditiile in versiunea publicata pe Site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

4.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate LEADER COLECT  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi și/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activității Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Leader Colect. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa pe Pagina de Contact a Leader Colect, pentru a primi un raspuns cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate mai sus.

4.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Takmate Solutions isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

4.4. Leader Colect poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

4.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in euro (EUR) si includ T.V.A.

4.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de EUR. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai Cumparatorul.

4.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. CONFIDENȚIALITATE

5.1. Leader Colect va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

5.2. Nici o declarație publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

5.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Leader Colect nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari în acest sens.

5.4. Prin inscrierea in baza de date a Leader Colect, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Leader Colect: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Leader Colect poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

7.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a Leader Colect, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

7.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intenționat de Leader Colect, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Leader Colect asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Leader Colect.

7.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Leader Colect si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Leader Colect cu referire la acel Continut.

7.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

7.5. In cazul in care Leader Colect confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Leader Colect pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

7.6. Nici un Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Leader Colect si/sau al angajatului/prepusului Leader Colect care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

7.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il însoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. DISPONIBILITATE SI DEFECTE

8.1. Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul “așa cum este” si “asa cum este disponibil”, si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.

8.2. Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe Site-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, Site-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta.

 1. COMANDA

9.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate pe site. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

9.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

9.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

9.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

9.4.1. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
9.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Leader Colect, in cazul platii online;
9.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

9.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua in care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese,

9.6. În cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea contacta Leader Colect prin formular de contact de pe site la adresa:

9.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata clientului prin aceeași modalitate cu care acesta a platit produsul sau serviciul.

9.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insuși Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

9.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 1. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU

10.1. Va acordam un drept limitat de a accesa si de a utiliza Site-ul nostru pentru uz propriu. Nu aveți voie: (a) sa reproduceți, duplicati, copiati, vindeti, retransmiteti, distribuiti sau sa exploatati Site-ul nostru, inclusiv orice parte a continutului acestuia in orice scop, fara a obține acordul nostru scris in prealabil; (b) sa colectati listele de produse, descrierile sau preturile produselor; (c) sa utilizati in mod derivat Site-ul nostru sau continutul acestuia; (d) sa descarcati sau sa copiati informatii in beneficiul unei alte afaceri; si/sau (e) sa utilizati instrumente de extractie a datelor, roboti sau instrumente similare de colectare si de extractie de date.

10.2. Aveti dreptul sa imprimati copii rezonabile si sa descarcati extrase din orice pagina(i) de pe Site-ul nostru. Nu trebuie sa modificati in nici un fel hartia sau copiile digitale pe care le-ati imprimat sau descarcat, si nu trebuie sa utilizati nici o ilustratie, fotografie, secventa video sau audio sau orice format grafic separat de orice text insotitor.

10.3. Nu aveti dreptul sa abuzati sau sa atacati Site-ul nostru prin introducerea cu buna stiinta de viruși sau alte materiale, care sunt rau intentionate sau daunatoare tehnologic, prin incercarea de a obtine acces neautorizat pe Site-ul nostru.

10.4. Accesul sau utilizarea Site-ului nostru (sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile de pe Site-ul nostru) pot fi interzise prin lege in anumite tari sau jurisdictii. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor și reglementarilor aplicabile ale tarii din care este accesat Site-ul nostru. Nu garantam in nici un fel ca Site-ul nostru (sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile de pe Site-ul nostru) este potrivit sau disponibil pentru utilizare in locatii din afara Romaniei.

10.5. Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula oricand accesul la Site-ul nostru (sau parti din acesta), in special daca noi consideram ca utilizati Site-ul nostru in orice mod care este contrar oricaror dintre acesti Termeni si Conditii sau intr-un mod daunator. Daca tipariti, copiati sau descarcati orice parte a Site-ului nostru si/sau folositi aceste copii sau parti ale Site-ului nostru care incalca acesti Termeni și Conditii, trebuie, la alegerea noastra, sa returnati sau sa distrugeti copiile materialelor pe care le-ati efectuat si in caz de distrugere, sa oferiti dovezi in acest sens.

 1. INREGISTRARE SI ACCES RESTRICTIONAT PE SITE-UL NOSTRU

11.1. Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul pe Site-ul nostru sau parti din acesta pentru vizitatorii care s-au inregistrat, cu exceptia cazului in care se prevede altfel de legislatia in vigoare. Pentru a trece prin procesul de inregistrare, (a) va trebui sa completati formularul de inregistrare Leader Colect disponibil pe Site sau incorporat intr-un site aparținand unei terte parți (pagina de destinatie) sau (b) sa va inregistrati pe Site-ul nostru prin intermediul unui site de social media, conform celor stabilite mai jos. Dupa completarea formularului de inregistrare si confirmarea datelor specificate in acesta, va vom trimite un mesaj pe adresa de e-mail furnizata de dvs., indicand modul in care este confirmata inregistrarea. Daca nu confirmati inregistrarea, va acordam accesul la zona restrictionata de pe Site-ul nostru, pe baza temporara. Confirmarea inregistrarii are obligatia de a primi acces permanent la zona restrictionata a Site-ului nostru si de a cumpara produse de la noi prin intermediul Site-ului nostru. Ca urmare a inregistrarii corecte, vi se acorda acces la zonele restrictionate ale Site-ului nostru prin introducerea adresei de e-mail și a parolei alese sau puse la dispoziție in timpul inregistrării (procesul de autentificare).

11.2. Vi se permite sa va inregistrati o singura data si sa folositi un singur cont de client. Nu vi se permite sa utilizati conturile oricarui alt client inregistrat sau sa furnizati partilor terte posibilitatea de a va folosi contul. Nu vi se permite sa creati cu rea intentie conturi suplimentare cu scopul de a abuza de functionalitatea Site-ului nostru sau a altor utilizatori sau sa incercati sa va dati drept un alt utilizator.

11.3. Vi se poate cere sa ne furnizati sau sa fiti prevazut cu datele de identificare ale utilizatorului, o parola sau orice alta informatie ceruta de procedurile noastre de securitate, in scopul de a avea acces la zonele restrictionate ale Site-ului nostru. Accesul la aceste zone restrictionate va fi permis numai in cazul in care si atata timp cat:

 • aveti, la data inregistrarii, cel puțin 18 ani;
 • va asigurati ca toate datele furnizate de dvs. sunt veridice, exacte, actualizate si complete;
 • ne veti informa fara intarziere cu privire la orice modificare a datelor cu caracter personal prin e-mail, sau veti actualiza inregistrarile dvs. in sectiunea “Contul dumneavoastra” de pe Site; si
 • veti respecta aceasta sectiune cu privire la inregistrare si Termenii si Conditiile.

11.4. Veti trata datele dvs. de utilizator, parola si orice alte informatii de securitate ca fiind sigure si nu le veti divulga nimanui. Nu suntem responsabili pentru utilizarea, divulgarea sau pierderea acestor detalii care rezulta din nerespectarea de catre dvs. a frazei anterioare. Ne veti informa imediat daca datele care permit accesul la o zona restrictionata a Site-ului nostru au fost interceptate de catre terti si ne veti explica circumstantele in care acest lucru a avut loc.

11.5. Puteti accesa si actualiza sau corecta sau ne puteti solicita sa actualizam si sa corectam datele de inregistrare si informatiile din zona “Contul dumneavoastra” de pe Site-ul nostru. Va rugam sa retineti ca nu puteti actualiza sau corecta informatiile furnizate pentru o livrare care este in desfasurare.

11.6. Va putem oferi posibilitatea de a va inregistra pe Site-ul nostru prin intermediul unui site de social media, insa mentionam faptul ca aceasta optiune nu este obligatoriu sa fie intotdeauna valabila sau activa.

11.7. Veti putea anula oricand inregistrarea, contactand Serviciul Clienti la datele de contact furnizate pe Site. Datele dvs. vor fi apoi tratate conform sectiunii in cauza din Politica noastra de Confidentialitate.

11.8. Daca vom stabili ca v-ati inregistrat de mai multe ori si ca aveti mai multe conturi de client, avem dreptul, la discretia noastra, de a le anula pe toate sau o parte din inregistrari sau conturi fara o notificare prealabila. Daca, din orice motiv, credem ca nu ati respectat Termenii de Utilizare, va vom notifica pentru a remedia aceasta non-conformitate. Daca nu remediati situatia, astfel incat sa satisfaceti cerintele noastre, vom restrictiona accesul prin dezactivarea detaliilor de identificare a utilizatorului, parolei si/sau altor informatii de securitate si astfel vom anula accesul dvs.

 1. ACTIVITATI DE PUBLICITATE

12.1. Newsletterele Leader Colect sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Leader Colect. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

12.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

12.2.1. prin contactarea Leader Colect in acest sens.

12.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de client.

12.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

12.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 1. HIPERLINK-URI CATRE SITE-UL NOSTRU

13.1. Puteti crea un hiperlink catre Site-ul nostru de pe un alt site sau document fara acordul nostru scris in prealabil sub rezerva conditiilor prevazute in prezenta sectiune (13. Hiperlink-uri catre Site-ul nostru).

13.2. Nici un astfel de hiperlink

 • nu creeaza un cadru sau orice alt browser sau mediu inchis in jurul continutului Site-ul nostru;
 • nu implica faptul ca aprobam produsele sau serviciile dvs. sau oricare dintre produsele sau serviciile site-ului pe care inserati link-ul catre Site-ul nostru, sau disponibile prin acesta;
 • nu afiseaza nici una dintre marcile utilizate pe Site-ul nostru, fara permisiunea noastra sau a titularului acestei marci;
 • nu este plasat pe un site care are un continut ilegal, amenintator, defaimător, obscen, pornografic sau profanator sau care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune sau o incalcare a oricarei legi sau ca, in interpretarea unica a Leader Colect, dauneaza sau poate dauna intereselor sau reputatiei Leader Colect sau firmelor cu care lucram (sau produsele si/sau serviciilor noastre si ale acestora); sau
 • nu ne portretizeaza pe noi sau pe companiile afiliate sau firmele cu care lucram (sau produsele si/sau serviciile acestora) intr-o maniera falsa, inselatoare, peiorativa, sau in mod ofensator.

13.3. Sunteti singurul responsabil pentru site-ul pe care inserați un link catre Site-ul nostru si pentru orice observatie sau impresie creata cu privire la noi sau Site-ul nostru.

13.4. Sunteti singurul responsabil pentru aducerea acestor Termeni si Conditii in atentia persoanelor care au acces la site-ul nostru prin intermediul link-ului. Orice persoana care se conecteaza la Site-ul nostru prin intermediul link-ului dvs. este obligata sa respecte acești Termeni si Condiții.

13.5. Ne rezervam dreptul de a solicita oricand, la discreția noastra, pentru orice motiv, ca orice link pe care il creati spre Site-ul nostru de pe un alt site sau document sa fie eliminat. In acest caz, Leader Colect, va trimite prin e-mail o notificare de incetare pe numele inscris mentionat la inregistrarea dvs. a numelui de domeniu a site-ului sau la orice adresa de e-mail furnizata pe site-ul dvs. La primirea unei notificari de la Leader Colect, veti elimina link-ul in termen de trei (3) zile si nu veti include un link spre acesta sau un alt site al Leader Colect S.R.L. pe site-ul dvs. sau pe site-ul unei persoane asociate cu dvs.

 1. EXCLUDEREA SI LIMITAREA RASPUNDERII NOASTRE

14.1. Sub rezerva urmatoarei sectiuni, noi, in propria noastra capacitate si in numele afiliatilor nostri, excludem orice raspundere (fie pe baza de contract sau pe orice alta baza) care decurge din sau in legatura cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricarui site web cu care este legat, in masura permisa de legislatia in vigoare. Aceasta excludere se aplica, dar nu se limiteaza la:

 • pierderi cauzate de indisponibilitatea Site-ului sau a defectelor tehnice ale Site-ului;
 • pierderea de date;
 • pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, virusi sau alte materiale daunatoare tehnologic;
 • pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate; si
 • pierderi rezultate din imprejurari independente de voința noastra rezonabila si pierderi care nu sunt previzibile in mod rezonabil.

14.2. Nu cautam (si nici unul din acesti Termeni si Conditii nu au aceasta destinatie) sa excludem sau sa limitam raspunderea si nici o excludere sau limitare a raspunderii nu se aplica in urmatoarele cazuri:

 • pierderi sau daune cauzate de frauda, greseli intenționate sau inselaciune savarsita cu intentie de noi;
 • raspundere care, conform legilor in vigoare de protectie a consumatorilor sau raspundere fata de produs, nu poate fi exclusa (cu toate acestea, aceste legi sunt denominate);
 • nici o alta raspundere, care nu poate fi exclusa sau limitata in conformitate cu legislația in vigoare.
 1. RASPUNDEREA DUMNEAVOASTRA SI OBLIGATIA DE DESPAGUBIRE

Sunteti de acord sa raspundeti fata de noi si afiliatii nostri pentru daune si pierderi si sa ne despagubiti pe noi si afiliatii nostri si sa ne exonerati de orice alta pretentie sau creanta referitoare la sau care decurge din incalcarea acestor Termeni si Conditii.

 1. FACTURARE SI PLATA

16.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.infoholliday.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

16.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

16.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce conține Bunuri si/sau Servicii vandute de Leader Colect fie in format tiparit odata cu livrarea comenzii, fie in format electronic prin e-mail sau prin atasarea facturii la contul Clientului de pe Site.

16.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

16.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidența a facturilor emise de Leader Colect, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste. Leader Colect nu se obliga sa asigure functionarea permanenta a acestui sistem, el fiind o facilitate pe care noi o acordam clientilor. In cazul in care intr-un anumit moment acest sistem nu functioneaza, Clientul poate sa contacteze Leader Colect prin formularul de Contact de pe Site si sa solicite furnizarea unei copii a facturii dorite.

16.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Leader Colect in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

16.7. In cazul In care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, va rugam sa ne sesizati acest aspect prin formularul de Contact de pe Site.

16.8 Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Leader Colect si nici nu vor fi stocate de catre Leader Colect sau de catre procesatorul de plați integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

16.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

16.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 1. LIVRAREA BUNURILOR

17.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

17.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

17.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 1. CONTACT, COMUNICARI SCRISE, NOTIFICARI, INTREBARI SAU RECLAMATII

18.1. Va putem contacta prin posta, e-mail, mesaje scurte (SMS), notificari alerta sau telefon sau va oferim informatii prin postarea acestora pe Site-ul nostru.

18.2. Toate notificarile dvs. adresate noua trebuie sa fie efectuate prin scrisoare sau e-mail la: (a) Formularul de Contact furnizat pe site-ul nostru sau (b) operatorul Site-ului (datele de contact furnizate la inceputul acestor Termeni si Conditii).

18.3. Va putem trimite o notificare individuala fie la adresa de e-mail sau adresa postala furnizate sau in caz de notificare generala trimisa tuturor utilizatorilor sau clientilor nostri prin postarea de informatii pe Site-ul nostru intr-un mod corespunzator.

18.4 Pentru furnizarea serviciului de notificare, va fi suficient sa dovediti, (a) in cazul unei scrisori, ca aceasta scrisoare a fost adresata in mod corespunzator, stampilata si depusa la poșta, (b) in cazul unui e-mail, ca acest e-mail a fost trimis la adresa de e-mail specificata a destinatarului, si (c) in cazul postarii de informatii pe Site-ul nostru, ca aceste informatii au fost furnizate in mod corespunzator, avand in vedere continutul informatiilor.

18.5. Legile aplicabile solicita ca o parte din comunicarile pe care vi le trimitem sa fie in scris. Utilizand Site-ul nostru, acceptati faptul ca veți comunica cu noi in principal prin mijloace electronice. Din motive contractuale sunteti de acord cu aceste mijloace electronice de comunicare si sunteti de acord ca toate contractele, notificarile, informatiile si alte comunicari pe care vi le transmitem vor respecta cerintele legale conform carora aceste comunicari se vor face în scris, cu exceptia cazului in care legislatia aplicabila nu permite acest acord. Atat noi cat si dvs. suntem de acord in continuare sa recunoaștem in relațiile noastre reciproce drept comunicari scrise de mana (a) perioada de valabilitate a semnaturilor electronice in conformitate cu legislația aplicabila si (b) orice informatii in format electronic, adaugate sau asociate logic cu o declarație electronica pentru a indica autorul, inclusiv folosirea unui anumit profil, cu excepția cazului in care legislatia aplicabila nu permite aceste recunoașteri.

18.6. Daca aveți intrebari sau reclamatii privind termenii si conditiile noastre, un produs, serviciu Leader Colect sau orice alt aspect, va rugam sa ne contactati fie prin formularul de Contact disponibil pe Site-ul nostru, fie folosind datele de contact furnizate la inceputul acestor Termeni și Conditii.

 1. RECLAMATII PRIVIND CONTRIBUTIILE UTILIZATORILOR SAU CONTINUTUL SITE-ULUI

19.1. Daca le acordam utilizatorilor posibilitatea de a posta continut sau comentarii sau de a prezenta materiale pentru publicare in diverse zone ale Site-ul nostru, nu putem cunoaste continutul fiecarui comentariu sau recenzie afisata pe Site-ul nostru. Ne desfășuram activitatea pe principiul de “notificare si eliminare”. In cazul in care considerati ca orice comentariu sau recenzie afisata pe Site-ul nostru contine o declaratie defaimatoare, constituie o încalcare a drepturilor de autor sau a altor drepturi, va rugam sa ne semnalati imediat acest lucru in scris sau prin e-mail la Serviciul Clienti la datele de contact afisate pe Site-ul nostru si, daca este posibil, sa ne oferiti materiale care sa dovedeasca reclamatia dumneavoastra.

19.2. Continutul acestui Site se supune legilor din Romania si va rugam sa ne semnalati orice neregula pe care dumneavoastră o intalniti pe Site utilizand pagina noastra de Contact.

 1. FORTA MAJORA

20.1. Nici una din parti nu va fi raspunzătoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forța majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

20.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.